Mixed Media

Roosjes op textuur mal 

Ben jij op zoek naar nieuwe inspiratie en technieken?

Mixed Media “I love It” Zo leuk om te doen!

Voor alle Mixed Media liefhebbers en iedereen die graag creatief bezig is.


Je komt je dagen een stuk lekkerder door als je een manier hebt om te ontspannen.

Of je dat nu doet door te schilderen, boetseren, mixed media of om met powertex te werken.

Wat als ik nu zeg dat je dit nu kan vinden met online workshops.

Ben je opzoek naar …

 • Je eigen creatieve kant.
 • Nieuwe technieken.
 • Creatieve ideeën.
 • Inspiratie.

Kan je creativiteit wel een boost gebruiken?

 • Word jij net zo blij van creatief bezig zijn als mij en wil je dit oppakken?
 • Dan ben je natuurlijk meer dan welkom!
 • En volg dan deze online workshops.

​​​​Altijd al creatief bezig willen zijn?

 • Maar is een workshop gaan volgen een te grote stap?
 • De afstand een probleem? Geen geschikte tijden?
 • Dan is een online workshop de oplossing. Lekker vanuit je eigen huis, in je eigen tempo creatief bezig zijn.
 • Online workshops met veel verschillende laagdrempelige technieken en materialen.

Wilma van Wilma's hobby is heel leuk, creatief en heel veelzijdig.

Wilma van Wilma's hobby is heel leuk, creatief en heel veelzijdig. Ik wilde graag een cursus volgen omdat ik al eerder iets met schilderen had gedaan maar het toch net niet was. Toen ik Wilma bezig zag zei ik meteen, dat is het. Nooit spijt van gehad en vind het na 14 jaar nog steeds leuk.

Ik zou het zeker ook iedereen aanbevelen.

Annie Verwijst    cursist 

Alles over creatieve technieken!

Als jij creatief bezig wilt zijn, dan mogen de verschillende technieken natuurlijk niet ontbreken. En dat zijn er nogal wat. Mede door mijn jarenlange ervaring (ruim 21 jaar), kan ik heel veel technieken laten zien, die ik zelf ook allemaal gebruik in mijn workshops/cursussen. Ik vind het super om dit met jullie te delen. Je zult dan misschien ook wel technieken tegenkomen die je waarschijnlijk nog nooit gebruikt hebt, want ik heb er nogal wat uitgeprobeerd.

Hoe fijn is het, om thuis en in je eigen tijd deel te nemen aan de workshops

Ik deel met je video's waarin ik stap-voor-stap uitleg hoe je een creatie van het begin tot het einde maakt. 

Wat kan je verwachten?

 • Tips en technieken
 • Video’s hoe je dit doet
 • ​Werkbeschrijving om te downloaden
 • ​Op elk gewenst moment starten
 • Zo vaak kijken als jezelf wilt in je eigen tempo

Voor wie is deze online workshop?

 • Wie graag creatief bezig is
 • Als je graag verschillende technieken leert
 • ​Houdt van structuren
 • Nieuwsgierig bent en graag wilt leren

Wat levert het je op?

 • Je creativiteit en inspiratie krijgen een boost
 • Meer productkennis
 • ​Je leert het product en de technieken
 • Veel tips

Ik ben zeer tevreden over de service van Wilma’s hobby. Ik heb er reeds verschillende uren creativiteit mee beleeft. Ik ben begonnen met de gratis workshop te downloaden en zag dat het goed uitgelegd was, dan heb ik de betalende cursussen gevolgd. Het grootste voordeel is dat je geen verplaatsing hoeft te doen, je werkt op je eigen tijdstip en tempo. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Ria Guns // Online cursist

Hoe werkt een online workshop?