Ontdek je creativiteit in jezelf

Craft time is the best time


Je komt je dagen een stuk lekkerder door als je een manier hebt om te ontspannen.

Of je dat nu doet door te schilderen, boetseren, mixed media of om met powertex te werken.

Wat als ik nu zeg dat je dit nu kan vinden met online workshops.


Ben je opzoek naar …


Je eigen creatieve kant.

Nieuwe technieken.

Creatieve ideeën.

Inspiratie.


Kan je creativiteit wel een boost gebruiken?


Word jij net zo blij van creatief bezig zijn als mij en wil je dit oppakken?

Dan ben je natuurlijk meer dan welkom!

En volg dan deze online workshops.


Altijd al creatief bezig willen zijn?


Maar is een workshop gaan volgen een te grote stap?

De afstand een probleem? Geen geschikte tijden?

Dan is een online workshop de oplossing. Lekker vanuit je eigen huis, in je eigen tempo creatief bezig zijn.

Online workshops met veel verschillende laagdrempelige technieken en materialen.


Alles over creatieve technieken


Als jij creatief bezig wilt zijn, dan mogen de verschillende technieken natuurlijk niet ontbreken. En dat zijn er nogal wat. Mede door mijn jarenlange ervaring (20 jaar), kan ik heel veel technieken laten zien, die ik zelf ook allemaal gebruik in mijn workshops/cursussen. Ik vind het super om dit met jullie te delen. Je zult dan misschien ook wel technieken tegenkomen die je waarschijnlijk nog nooit gebruikt hebt, want ik heb er nogal wat uitgeprobeerd.


Hoe fijn is het, om thuis en in je eigen tijd deel te nemen aan de workshops


Ik deel met jou video's waarin ik stap-voor-stap uitleg hoe je een creatie van het begin tot het einde maakt. Regelmatig heb ik weer nieuwe workshops met een ander onderwerp en product. Ook komen er elke keer weer nieuwe technieken en verschillende stijlen en onderwerpen aan bod.

"Stoer & Stijl vazen en meer"

Deelname is gratis 

In deze online workshop

Laat ik je zien hoe je deze vazen en meer maakt 

met verschillende producten en technieken

 Cursist 

Annie Verwijst  

quote-left

Wilma van Wilma's hobby is heel leuk, creatief en heel veelzijdig. Ik wilde graag een cursus volgen omdat ik al eerder iets met schilderen had gedaan maar het toch net niet was. Toen ik Wilma bezig zag zei ik meteen, dat is het. Nooit spijt van gehad en vind het na 12 jaar nog steeds leuk. Ik zou het zeker ook iedereen aanbevelen.​​​​

 Cursist  

Marian Hesemans

quote-left

Wilma van Wilma’s hobby v​indt ik leuk, veelzijdig, prettig, inspirerende bezigheid, leerzaam, creatief en gezellig.


Je kunt er leuke en veelzijdige dingen maken, zoals beelden, schilderijen, porselein schilderen, of traditionele afbeeldingen, het maakt niet uit, Wilma's talent is zo veelzijdig dat ze je overal bijstaat met raad en daad, en dat in je eigen tempo


Ik zelf ben al jaren cursist bij Wilma, en wil het iedereen van harte aanbevelen, zij is ontzettend creatief, maar daarbij een leuke gezellige en warmhartige persoon en ze is altijd in voor nieuwe dingen te maken of te ontdekken!


Dus iedereen die op een prettige manier creatief bezig wil zijn neem deel, warm aanbevolen door Marian die al vele jaren geniet van deze fijne cursussen/workshops.

Wat kan je verwachten?

 • Tips en technieken
 • Video’s hoe je dit doet
 • ​Werkbeschrijving om te downloaden
 • ​Op elk gewenst moment starten
 • Zo vaak kijken als jezelf wilt in je eigen tempo

Voor wie is deze gratis online workshop?

 • Wie graag creatief bezig is
 • Als je graag verschillende technieken leert
 • ​Houdt van structuren
 • Nieuwsgierig bent en graag wilt leren

Wat levert het je op?

 • Je creativiteit en inspiratie krijgen een boost
 • Meer productkennis
 • ​Je leert het product en de technieken
 • Veel tips
 • Je ontmoet gelijkgestemde in de speciale besloten Facebook groep

  

  

Over Wilma Kielstra van Wilma’s Hobby


​Sinds 1998 geef ik creatieve cursussen en workshops in mijn atelier in Veldhoven. O.a. in powertex, mixed media, boetseren, schilderen en one stroke schilderen. Ook heb ik een creatieve webwinkel en ben ik regelmatig te vinden op grotere hobbybeurzen in Nederland en België. Zelf investeer ik ook nog steeds door nieuwe technieken bij te leren van o.a. Brigitte Grade kunstenares en eigenares van Powertex.

Ik ben gecertificeerd Powertex trainster en gecertificeerd in decoratief schilderen.

 Eigenaresse Powertex 

Brigitte Grade

quote-left

Beste Powertex liefhebber,

Wilma is een creatieve duizendpoot en werkt al vele jaren met Powertex en

kent ons gamma door en door.

Wilma heeft ook een aantal schilders opleidingen bij mij  gevolgd en wil bijgevolg graag haar kennis met jullie online delen.

Heel veel creatief plezier. 

Groeten, Brigitte Grade

 Cursist / Collega 

Tiny Bergs  

quote-left

Wilma geeft duidelijke uitleg, het zelfstandig laten werken, en toch met een perfecte uitwerking die jezelf naar jou smaak hebt uitgewerkt, naar huis gaat.


Iedere keer dat ik bij jou op workshop kom, de laatste nieuwtjes met veel enthousiasme deelt. De grootste voordelen zijn.  Je een eigen werkstuk gemaakt hebt. Weet welke mogelijkheden de producten van Powertex te bieden hebben en er kennis mee gemaakt hebt. ?


Wil ook zeker iedereen aanbevelen om lessen te volgen bij Wilma. Zij is iemand die met zoveel enthousiasme achter de producten staat waar mee gewerkt wordt. Hoop dat je nog heel erg lang, dit werk mag en kunt uitoefenen, zodat er heel veel mensen gebruik mogen maken van jou kennis en ervaring.

 Cursist  

Hanny Baetsen  

quote-left

​​​​In Het Kort Gezegd Vind Ik Wilma's Hobby Geweldig!!!


Ik Heb Workshops En Vele Cursussen Gevolgd Bij Wilma, Ze Heeft Veel Geduld, Legt Alles Goed Uit, Wilma Is Erg Kundig In Alles Wat Ze Doet, En Leert Jou Dit Dan Ook !!!!!!


De Grootste Voordelen Zijn, Dat Wat Je Ook Wil Maken, Het Bij Wilma Kan, Of Je Nou Wil Schilderen, Zoals Schilderijen In Alle Maten, Theedozen Beschilderen, Kisten,Servies,Etc, Alles Kan! Of Kleien, Zoals Kikkers ,Vaasjes Of Flessen Bekleden Met Klei, Je Kan Het Zo Gek Niet Bedenken Of Het Kan Bij Wilma!


Mooie Beelden Maken Van Powertex, Voor Binnen En Voor Buiten!

Ik Zou, En Zal Het Zeker Aan Iedereen Aanbevelen! Ook Als Je Niet Handig Bent, Kun Je Toch Naar Wilma Om Het Te Leren!


Ik Blij Ben Dat Ik Je Heb Leren Kennen, En Les Van Je Krijg!!!

Groetjes Hanny,

Klik op de button om mee te doen.