Sea life 

Fossielen en structuren

In deze online workshop laat ik je zien hoe je dit schilderij opbouwt van het begin tot het eind.

10 video's

Bonus video ​met fossielen, stencil en 3D balls and sand 

Ik laat je 5 verschillende technieken zien om, dit te realiseren.

Werken met powercotton, craquelé  pasta maken, grove structuren maken, siliconen vormen gebruiken.

Kleur geven, doen we met brushen, kleurpoeders en acrylverf 

Wat kan je verwachten

Voor wie is deze online workshop?

 • Wie graag creatief bezig is
 • Als je graag verschillende technieken leert
 • ​Houdt van structuren
 • Nieuwsgierig bent en graag wilt leren

Wat levert het je op?

 • Je creativiteit en inspiratie krijgt een boost
 • Meer product kennis
 • ​Je leert de producten en de technieken
 • ​Veel tips
 • Trots zijn op je eigen gemaakte creatie
 • Veel gezelligheid en voldoening
 • Je ontmoet gelijkgestemde in de speciale besloten Facebook groep

Beste Powertex liefhe​bber,

Wilma is een creatieve duizendpoot en werkt al vele jaren met  Powertex en kent ons gamma door en door.

Wilma heeft ook een aantal schilders opleidingen bij mij ( Brigitte Grade) gevolgd en wil bijgevolg graag haar kennis met jullie online delen.

Heel veel creatief plezier.

Groeten, Brigitte Grade

Brigitte Grade Eigenaresse Powertex
Marian Hesemans

Wilma van Wilma’s hobby vindt ik leuk, veelzijdig, prettig, inspirerende bezigheid, leerzaam, creatief en gezellig. 

Je kunt er leuke en veelzijdige dingen maken, zoals beelden, schilderijen, porselein schilderen, of traditionele afbeeldingen, het maakt niet uit, Wilma's talent is zo veelzijdig dat ze je overal bijstaat met raad en daad, en dat in je eigen tempo. 

Ik zelf ben al jaren cursist bij Wilma, en wil het iedereen van harte aanbevelen, zij is ontzettend creatief, maar daarbij een leuke gezellige en warmhartige persoon en ze is altijd in voor nieuwe dingen te maken of te ontdekken! Dus iedereen die op een prettige manier creatief bezig wil zijn neem deel, warm aanbevolen door Marian die al vele jaren geniet van deze fijne cursussen/workshops.

Over Wilma Kielstra van Wilma’s Hobby

Sinds 1998 geef ik creatieve cursussen en workshops in mijn atelier in Veldhoven. O.a. in powertex, mixed media, boetseren, schilderen en one stroke schilderen. Ook heb ik een creatieve webwinkel en ben ik regelmatig te vinden op grotere hobbybeurzen in Nederland en België. Zelf investeer ik ook nog steeds door nieuwe technieken bij te leren van o.a. Brigitte Grade kunstenares en eigenares van Powertex.

Ben gecertificeerd Powertex trainster en gecertificeerd in decoratief schilderen.

 •  Bonus workshop Fossielen, stencil en 3D Balls and Sand
 • 10% korting op gebruikte materialen

 Cursist 

Annie Verwijst  

quote-left

Wilma van Wilma's hobby is heel leuk, creatief en heel veelzijdig. Ik wilde graag een cursus volgen omdat ik al eerder iets met schilderen had gedaan maar het toch net niet was. Toen ik Wilma bezig zag zei ik meteen, dat is het. Nooit spijt van gehad en vind het na 12 jaar nog steeds leuk. Ik zou het zeker ook iedereen aanbevelen.​​​​

Online
Workshop

Sea life "Fossielen en structuren"


€ 85,00

 • Video
 • Downloadbare  werkbeschrijving
 • 5 verschillende technieken
 • Tips en weetjes
 • Bonus video met fossielen, stencil en 3D balls and sand

 Cursist  

Hanny Baetsen  

quote-left

​​​​In Het Kort Gezegd Vind Ik Wilma's Hobby Geweldig!!!


Ik Heb Workshops En Vele Cursussen Gevolgd Bij Wilma, Ze Heeft Veel Geduld, Legt Alles Goed Uit, Wilma Is Erg Kundig In Alles Wat Ze Doet, En Leert Jou Dit Dan Ook !!!!!!


De Grootste Voordelen Zijn, Dat Wat Je Ook Wil Maken, Het Bij Wilma Kan, Of Je Nou Wil Schilderen, Zoals Schilderijen In Alle Maten, Theedozen Beschilderen, Kisten,Servies,Etc, Alles Kan! Of Kleien, Zoals Kikkers ,Vaasjes Of Flessen Bekleden Met Klei, Je Kan Het Zo Gek Niet Bedenken Of Het Kan Bij Wilma!


Mooie Beelden Maken Van Powertex, Voor Binnen En Voor Buiten!

Ik Zou, En Zal Het Zeker Aan Iedereen Aanbevelen! Ook Als Je Niet Handig Bent, Kun Je Toch Naar Wilma Om Het Te Leren!


Ik Blij Ben Dat Ik Je Heb Leren Kennen, En Les Van Je Krijg!!!

Groetjes Hanny,

Denk je nu.............

Is dit te moeilijk voor mij?

Hoe lang heb ik toegang?

Hoeveel tijd zal kwijt zijn voor deze workshop?