Faux technieken

Achtergrond technieken

Voor je Schilderijen - Mixed Media - Hout - Papier- Art Journal en veel meer

Geen € 35,00 maar een lage prijs van € 25,00

De mogelijkheden om creatief aan de slag te gaan zijn ontelbaar. Zoveel producten, wat kan je daarmee bereiken.

In deze workshop gaan we aan de slag met 11 verschillende technieken die jij kan gebruiken voor je Schilderijen - Mixed Media - Hout - Papier- 

Art Journal en veel meer

Wat kan je verwachten!

 • Houtnerfkam techniek
 • Kam gebruik
 • Frottage Techniek
 • Verdigris
 • Verf met paletmes opzetten
 • Snelle Marmer techniek
 • Dotjes, Stippen, Spatteren
 • Sjabloon op brushen en textuur in kleur
 • Slip – Slap
 • Textuur kleuren en schuren
 • Sjabloon op brushen en textuur met kleur

Totaal 11 video's van elke techniek vind je een aparte video, zodat je makkelijk een bepaalde techniek terug kan vinden

"

Ik ben blij met online lessen. Zo kan ik thuis projecten uitproberen en maken en hoef ik niet ver te reizen, Daarnaast kan ik het ontelbaar opnieuw bekijken, is zeker een voordeel! Als ik niet meer weet hoe het precies zat, kijk ik even terug en dat doe ik best vaak

Ik kan de workshop volgen op een tijd die mij goed uitkomt. Dit kan op 1 avond 1 project zijn, maar soms doe ik af een toe een stukje verdeeld over een aantal dagen.

Kathelijn online cursist 

Wilma kielstra

Zelf ben ik vanaf kind altijd creatief bezig geweest. Veel workshops en opleidingen gevolgd. In binnen en buitenland. O.a. in Powertex, Mixed Media, Boetseren, Schilderen en One Stroke schilderen. In 1998 begonnen als cursusleidster. In al die jaren heb ik al heeeeeel veel cursisten en cursusleidsters diverse creatieve handelingen geleerd en productkennis bij gebracht.

Eenmaal thuis gekomen en vaak zijn er nog wel wat vragen. Hoe fijn is het dan dat er een Nederlandse online hobbyclub bestaat waar jij onbeperkt met je vragen terecht kan?

Ik weet als geen ander hoe het is om creatief bezig te zijn. Het is ontspannend en ondertussen je technieken verbeteren. Er is wel één ding creatief bezig zijn is verslavend.

Ook heb ik een creatieve webwinkel “Wilma’s Hobby” en ben ik regelmatig te vinden op grotere hobbybeurzen in Nederland en België. Mee gewerkt aan twee Powertex boeken. Ondertussen diverse online workshops, 2 online E- magazines gemaakt, en in september 2018 een gedrukt glossy magazine Wilma’s Art 1 op de markt gebracht.